fanaposten.no

Festivalen i gang: - Ikke sitt hjemme i dag!

Raa Festival er i gang. - Dette kommer til å bli helt fantastisk. Folk må benytte sjansen og komme hit, sier Frode Raa.

Folk i Fana · Publisert 17:17, 24 mai 2019

Solen skinner og på gressbanen begynner det å strømme på med festivalgjengere ved 16-tiden fredag. Folk er full av forventning til en dag der konserthøydepunktene står i kø.

- Helt strålende å være på festival på samme sted jeg spilte fotball som liten. Nå ligger baren akkurat der målet pleide å stå. Initiativet er beundringsverdig, sier Frode Raa som sitter og nyter en øl i solskinnet med Therese Vatshelle.

Klokken 16.30 braker det løs med Linni som første artist, og utover kvelden blir det konserter med Virkelig, Jonas Alaska, Janove og Bernhoft.

Raa og Vatshelle oppfordrer alle fanabuer til å legge om helgeplanene og komme seg på festival.

- Jeg tror det kommer til å bli masse mennesker her etterhvert. Folk bør virkelig støtte opp om dette. Det er et kjempebra program i dag. Høydepunktet blir nok Janove i kveld, og så Vamp i morgen, seir Therese Vatshelle.

På plenen er det boder med en rekke lokale utstillere. En av dem er Litlere Mat, som har flyttet litt av virksomhetene ut fra lokalene på Nesttun for anledningen.

- Dette er en kjempebra anledning til å være synlig i nærmiljøet. Vi disker opp med taco både fredag og lørdag, og så håper vi å få med oss litt musikk mellom slagene. Vi gleder oss særlig til Jonas Alaska og Janove, sier Johan Lavik som står bak disken med Telma Tennvik Rahd og Tuva Slettlid Frønsdal.

I boden ved siden av produseres det og selges blomsterkranser. Det er det Theresa Dahl Vikingstad som sørger for. Hun er fast leverandrø av blomsterkranser til Huset Raa, og nå selger hun til festivalgjengerne.

- Festival er jo litt flower power, så det passer veldig bra å være på plass her, sier dekoratøren, som også har utsmykket inngangspartiet med blomster.

To andre festivalgjester, søstrene Eirunn Waatevik Saure og Marie Waatevik, har en klar oppfordring til fanafolk.

- Ikke bli sittende hjemme i dag! Det er dette som blir den beste dagen! Været er flott og programmet er utrolig bra. Særlig gleder vi oss til Bernhoft i kveld. Det blir helt fantastisk, sier Eirunn.

Her er programmet for fredag:

16.30 - Linni

18.00 - Jonas Alaska.

19.20. - Virkelig

20.20 - Janove

22.00 - Bernhoft.

Her er programmet lørdag:

15.00 - Josefin Winther

16.20 - Hanne Mjøen

18.30 - Vamp

20.45: - KA2

22.00 - Amund Maarud.

Cecilie hyller hundeheltene

Paret kom kjørende i lastebil da en liten, korthåret chihuahua pilte ut i rundkjøringen. Da handlet de lynraskt og fikk reddet tre rømlinger.

Gneist ruster til toppkamp

– Jeg tror at det at vi har fått jobbe sammen i et år begynner å vises littegrann, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten