fanaposten.no

Søndag rigges det til mange ulike aktiviteter på Fana stadion hvor barna står i sentrum og hvor også de voksne kan være med. Her kan man løpe så fort man klarer og få tiden sin, kaste langt eller kaste på blink, hoppe, balansere, lage papirfly, minnelek, tegne med mer! skriver Fana IL på nettsiden sin. Bildet er fra Tour of Norway for Kids for noen år siden. Foto: Arkiv

Festival på stadion

Folk i Fana · Publisert 10:56, 27 mai 2018

Fana IL arrangerer aktivitetsfestival for barn og familier på Fana Stadion søndag klokken 11 til 15.

– I dette fantastiske været gleder vi oss masse, sier Anita Bolstad Raa i Fanas friidrettsgruppe. Blant aktivitetene er løp, kastøvelser, hoppetau, balansering og mye annet.

– Også de voksne kan bli med, sier hun.

– Det blir rigget til kafé-telt med mulighet for å sitte ned og kose seg litt i en pause. Det blir mulighet for å kjøpe grillmat, drikke og vafler, skrver Fana IL på nett.

Parkering ved siden av stadion, og inngangsbilletten gir deg mulighet til å prøve alle aktivitetene, også flere ganger. Stempel for hver aktivitet og premie til alle som har prøvd åtte aktiviteter eller flere.

Cecilie hyller hundeheltene

Paret kom kjørende i lastebil da en liten, korthåret chihuahua pilte ut i rundkjøringen. Da handlet de lynraskt og fikk reddet tre rømlinger.

Gneist ruster til toppkamp

– Jeg tror at det at vi har fått jobbe sammen i et år begynner å vises littegrann, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten