fanaposten.no

Rødrussen fra avgangskullet i 1969 på Fana gymnas skal møtes til gjenforening etter 50 år. – Vi behøver hjelp for å finne tilbake til så mange medruss som mulig, sier Egil Lepsøe. Foto: Ståle Melhus

Etterlyser Fana-russ fra 69-kullet

I år er det 50 årsjubileum for russen som gikk ut av Fana gymnas i 1969. I den anledning søker festkomiteen etter gamle klassekamerater.

Folk i Fana · Publisert 08:00, 13 mar 2019

– Vi var fire klasser, med rundt 25 elever i hver. Det skulle bli rundt 100 elever. Dersom vi klarer å samle 30 av dem til 50-årsjubileum hadde det vært veldig moro, sier Egil Lepsøe.

I festkomiteen sitter Morten L. Gjesdahl, Geir Dalhaug, Gunvor Bleiklie, Egil Lepsøe, Tor Litleré, Bernt Sommersten og Dag Bakka.

Nå ønsker de å få hjelp til å komme i kontakt med så mange medelever som mulig fra ‚69-kullet.

– Noe av det viktigste for oss er at flest mulig får invitasjon og vet at det er en jubileumsfeiring. Da har de mulighet for å komme. Det verste måtte være om noen finner ut uken etter jubileet at festen allerede har vært, sier Lepsøe.

Medelevene er trolig spredd land og strand rundt om i landet, men mange bor fremdeles i Bergen. Håpet er at det finnes familie til de som har flyttet ut, som kan være behjelpelig med å formidle kontakt.

– Det er som regel alltid enklere å spore menn enn kvinner, fordi mange skifter navn når de gifter seg. Derfor håper vi at noen kan være behjelpelig med å finne tilbake til flest mulig. Slike klassejubileer er som regel alltid hyggelig, og vi var sist samlet for 25 år siden, og ser frem til å møte så mange som mulig, sier Egil Lepsøe.

Gjenforeningen arrangeres på Nøsteboden 12. oktober.

– Vi måtte ha festen et sted hvor i alle fall lokalene er eldre enn oss, ler Lepsøe.

For anledningen er det laget en gruppe på Facebook som heter Fanarussen ‚69, hvor man kan melde seg. Det er også mulig å ta direkte kontakt med Egil Lepsøe på e-post: lepsoe@online.no.

Prest om fullskala julekrybbe: – Lærte ikke om dette på studiet

– Jeg synes at gjeteren er litt for tynnkledd‚ sier kapellan Marte Håberg Ottesen. Hun er nok en gang på vei ned fra loftet i Skjold kirke. Denne...

Sjuåring blant de elleve nye koronasmittede i Bergen

Dagens antall er 14 færre enn ukesnittet.

Gneists første serieseier

Etter 21 år med Norna-Salhus-dominans tok Gneist hjem seieren i kretsserien i friidrett for menn. – Vi er fornøyd med sesongen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten