fanaposten.no

Dora Sofie Kittilsen og Piotr Kuczma tar imot besøk i atlierene i Galleri Oker i Sveitservillaen på Nesttun. Foto: Ståle Melhus

Besøk en kunstner denne helgen

Lørdag og søndag arrangeres B-open, og du kan besøke over 130 kunstnere i deres atelier.

Folk i Fana · Publisert 09:59, 27 apr 2019

En gang i året åpner profesjonelle kunstnere i Bergen og omegn dørene til atelierene sine. Dette er en unik mulighet for publikum til å utforske sin lokale kunstnerscene, og få en sniktitt bak kulissene.

Lørdag er det atelierene i sentrum som holder åpent. På søndag er det atelierene i bydelene og omegn som holder åpent. I tillegg arrangeres det workshoper, utstillinger, guidete turere, kunstmarked og gratis transport med veteranbuss, for å nevne noe. Festivalen er åpen for alle, og det beste av alt er at aktivitetene er gratis.

I Fana og Ytrebygda er det flere kunstnere som holder åpne atelier. Det er Kari Hjertholm i Søvikhaugen, Jan Erik Willgohs og Feng Xian Lin på Paradis, skulptør Reinhard Haverkamp i Professorvegen, Piotr Kuczma og Dora Sofie Kittilsen i Galleri Oker, Sveitservillaen på Nesttun.

– Det er første gang Piotr og jeg deltar* på dette, og det er vi veldig stolt av. Dessuten begynner“Galleri Oker , Sveitservillaen på Nesttun “, å bli klar for åpningsutstillingen den 11 mai, så vi gleder oss veldig til å innvie det nyrestaurerte galleriet ordentlig. Denne søndagen blir det bare besøk på atelierene*, sier Dora Sofie Kittilsen, som også er valgt inn i styret i B-open 2020.

Han vil lede det nye bydelsstyret i Fana

Politikerne prøver å bli enige om hvem som skal styre byen. Klarer de å bli enige om hvem som skal styre bydelene?

«Vi er klare til å snakke med YIT så snart de er i gang med arbeidet igjen»

Det er full skjæring på Hjellestadvegen. YIT har lagt ned arbeidet. Vegvesenet vil ikke forhandle.

Veltet på moped uten hjelm

17-åringen kom fra det med lettere skader.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten