fanaposten.no

Foto: musikkogdrill.com

Stor korpshelg avsluttes med tattoo på Fana stadion

Landsfestivalen avsluttes med tattoo på Fana Stadion på søndag fra 16-18.

FiF småstoff · Publisert 09:51, 27 jun 2018

Fra torsdag 28. juni til søndag 1. juli er det Landsfestival for korps i Bergen. 260 korps fra hele landet kommer, og sammen med store og kjente artister skal de gi byen en musikalsk fest av de sjeldne.

Gjennom hele Landsfestivalen blir det avhold NM skolekorps brass og janitsjar i Grieghallen og på Scandic Ørnen der flere lokale korps kjemper om gjeve plasseringer. NM korpsdrill avholdes i Sotra Arena.

Festivalen avsluttes med stil med tattoo på Fana Stadion på søndag fra 16-18. Her kan en oppleve Krohnengen Brassband sammen med Felix Peikli, HM Kongens Garde 3. gardekompani med musikk og drill og Florø Drill. I tillegg kommer Roskilde Garden fra Danmark, Field Band Foundation National Band fra Sør-Afrika og det syklende korpset Bicycle band Crescendo fra Nederland.

Har du sett Jøran?

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett 28 år gamle Jøran Nikolai Åsnes. Han har vært savnet siden natt til søndag.

Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år

Den 20. februar fyller sangfuglen, humørsprederen, korentusiasten og kordirigenten Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år. Hun har sunget og trallet med sin...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten