I fjor ble det drama i finalen da kaptein Alma Oline Gilleshammer ble skadet med en kraftig hjernerystelse og måtte overnatte på sykehus.

I år ble det en skadefri og fartsfylt finale mot Stabæk som endte med 18-10-seier til Søreidejentene. Dette ble deres andre seier på rad i det som regnes som Norges største håndballag.

«Finalen begynte jevnt, men Søreide viste fantastisk godt forsvarsspill og det gikk stadig lengre tid mellom Stabæk-målene. Når angrepsspillet løsnet, både enkeltprestasjonene og samspillet satt, ble det til slutt en klar seier mot et godt Stabæk-lag» sier Torstein Skage i trenerteamet. «Vi har vunnet mange cuper tidligere og er vant til tette oppgjør og tøffe kamper i slike turneringer.

Her i Fredrikstad er det god stemning på tribunene og høyt lydnivå. I denne finalen hevet vi forsvarsspillet til et nytt nivå og rett og slett kjempet Stabæk ut av stilen. Helt rått å se hva jentene gjør», avslutter Skage ifra minibussen på vei tilbake til Søreide.

Reisen med minibussen startet trått fredag i pinsen med trafikale utfordringer og laget ankom ikke skolen i Fredrikstad før kl. 02.30 på natten. Etter finalen ventet en lang retur med god stemning i minibussen tilbake til Søreide.