fanaposten.no

Vi vet ikke om ringreven Aram Khalili har noe spesielt imot Fana, men han har i hvert fall sørget for seks poeng mot laget fra Nesttun denne sesongen. Foto: NTB Scanpix

Ga Fana en fotballeksjon

Bryne - Fana 4-0: Aram Khalili viste enda en gang forskjellen mellom topp og bunn i 2. divisjon.

Sport · Publisert 21:06, 6 aug 2017

Da Fana møtte Bryne til sin første hjemmekamp i vår, følte de seg nesten både tråkket på og hånet da Aram Khalili steg til værs og stjal alle poengene i sluttminuttene.

Søndag var det en annen historie. Seriefavorittene og tabelltopperne fra Jæren var best i alt og allerede før ti minutter var spilt ledet de 2-0. Etter et drøyt kvarter var det 3-0.

At Fana derfra og ut til tider leverte noen gode offensive bidrag, hjelper ikke på noen måte. De var flere nummer for små søndag.

Til slutt ble det hele 4-0, etter at Khalili hadde satt inn både den første og den siste scoringen. Den tidligere Start-, GAIS-, Bodø/Glimt- og Notodden-spilleren viste enda en gang at han holder en annen klasse enn de fleste i denne divisjonen. Robert Undheim og Mads Bøgild scoret også.

Fana stilte uten kaptein Max Bjørsvik og støttespiller Andre Matos, som begge har karantene. I tillegg har Tomas Totland og Edin Øy reist tilbake til Sogndal.

Inn er Stian Eid og Henrik Udahl kommet. Begge spilte fra start søndag. I tillegg var Ådne Nissestad på plass mellom stengene, etter en lang vårsesong på skadelisten. Den nye målvakten, Mathias Anker Paulsen, satt på benken i 90 minutter.

fotball

Bryne - Fana 4-0 (3-0)

2. divisjon avdeling 2, Bryne stadion

Mål: 1-0 Aram Khalili (5.), 2-0 Robert Undheim (8.), 3-0 Mads Bøgild (16.), 4-0 Khalili (58.)

Gult kort: Andreas Ueland, Rune Pedersen Bore, Bryne.

Tilskuere: 1013

Dommer: Daniel Higraff, Brodd

Fana (5-3-2): Ådne Nissestad - Joachim Dankertsen, Fabian Rimestad, Ståle Tveit, Alexander Stockinger, Sindre Lie - Patricio Rojas (Ola Sjømæling fra 81), Mads Berg Sande, Skage Lehland - Sondre Liseth (Petter Klock Wergeland fra 62.), Henrik Udahl (Thomas Stene Spilde fra 55.).

Speilglatte skoleveier

Det var speilglatt på mange gangveier mandag morgen. Rektoren på Søråshøgda måtte ut og strø før skolestart.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten