fanaposten.no

SJEKKER: Politiet rykket ut til meldinger om to boliginnbrudd på Paradis i helgen.

Tyver brøt seg inn i Paradis-boliger

Fana har vært forskånet for boliginnbrudd i noen uker. Lørdag tok det slutt.

Nyheter · Publisert 10:40, 7 aug 2017

Politiet fikk lørdag klokken 13.30 melding om et innbrudd i en bolig i Rieber Mohns veg på Paradis. Politiet dro til stedet og gjorde åstedsundersøkelser.

– Innbruddet skal ha skjedd innen et døgn fra meldingen kom. Det er ennå uklart hva som er tatt, sier Bård-Tore Norheim, politistasjonssjef i Bergen sør.

Innbruddstyvene har tatt seg inn gjennom vinduet i boligen. Det samme var tilfellet ved et annen Paradis-innbrudd, som det ble meldt om samme helg. Denne gang i en bolig i Torpevikvegen.

– Også her er det uklart hva som er borttatt. Dette innbruddet er verre å tidfeste, det kan ha skjedd i et tidsrom på to måneder, ettersom det ikke har vært folk i huset på en stund, sier Norheim.

Bergen har vært plaget med flere boliginnbrudd i sommer, mer enn hva politiet mener er normalt. I Bergen sør har man vært relativt skånet i sommerukene.

– Vi har sluppet unna i noen uker i sommer, men det ser ut til å være litt tilfeldig hvor disse beveger seg, sier Norheim, som legger til at det ikke har vært gjort pågripelser i forbindelse med innbruddene.

I sommer har det også vært registrert flere tyverier av dekk og felger, særlig i Fleslandsområdet.

Minnes Jernmannen

Hans-Jacob Berntsen sovnet stille inn på Haukeland Universitetssykehus om morgenen mandag 9. oktober. Her følger Trygve Hillestads minneord på vegne...

Dropper Lagunen under kulturdagene

Kulturbyråd Julie Andersland har vært skeptisk til kulturdager på kjøpesenteret. I år er Lagunen droppet fra programmet.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten