fanaposten.no

Dette arealet på Hordnes har Atle Mildestveit søkt om å få fylle opp med masser. Søknaden har blitt avslått av kommunen.

– Tradisjonell gårdsdrift blir "miljøkatastrofer" på Facebook

Bonde Atle Mildestveit tok initiativet til utfyllingen av jord og stein på Hordnes, som for tiden vekker harme på Facebook.

Nyheter · Publisert 06:25, 19 apr 2017

På Facebook-sidene «Fanafolket» og «Mot Godsterminal i Hordnesskogen» blir steinfyllingene på Hordnes diskutert heftig om dagen. Mange er sinte på støy og støvplagene fra massedeponeringen. Andre er bekymret for natur og dyreliv når stein og jordmasser fra E39-prosjektet dumpes i det som før var fredelig natur og slåttemark.

Lese mer?Jeg er ikke abonnent.

Bli abonnent

Du får papiravisen i postkassen 96 ganger i året, tilgang til nettavisen og eavisen (pdf).


Har du spørsmål eller trenger hjelp til å logge deg på, ta kontakt med vårt kundesenter på 23 33 91 58, eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Minnes Jernmannen

Hans-Jacob Berntsen sovnet stille inn på Haukeland Universitetssykehus om morgenen mandag 9. oktober. Her følger Trygve Hillestads minneord på vegne...

Dropper Lagunen under kulturdagene

Kulturbyråd Julie Andersland har vært skeptisk til kulturdager på kjøpesenteret. I år er Lagunen droppet fra programmet.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten