fanaposten.no

Slår plast-alarm ved Store Nesttunvann

- Sjekk hva vi fant på fem ganger fem meter av myren ved Store Nesttunvann, sier Sverre Stakkestad etter dagens ryddeaksjon.

Nyheter · Publisert 18:17, 6 mai 2017

I helgen er den store Strandryddedagen. På Nesttun tok Miljøagentene fra Kringlebotn fatt på ryddingen ved vannet, men var skuffet over lavt oppmøte fra andre, tross invitasjon gjennom Fanaposten på fredag.

Mijløagentene på Kringlebotn fikk hjelp av en gruppe voksne, hovedsakelig fra Miljøpartiet De Grønne. Cirka 30 personer ryddet i nærområdet rundt Nesttunvannet, forteller Stakkestad.

- Forhåpentligvis rydder folk et annet sted eller gjør en økt på søndag. Ta bilder og send til Miljøagentene sin FB-side, så får vi kartlagt hva det er og hvor det kommer fra, oppfordrer Sverre Stakkestad, voksenkontakt i Miljøagentene.

Han har sendt over et bilde som viser hva de fant på fem ganger fem meter av myren ved Store Nesttunvann.

- Her er ca. 200 biter plast, isopor, korker, flasker, bokser, q-tips og sprøyter på et så lite område. Det ligger plast lag på lag i myren og i vannet. Tenk hva vi hadde funnet om vi hadde gått i dybden. Dette er på vei inn i næringskjeden, og hvem er øverst der? Jo, vi og barna våre, sier den engasjerte naturverneren.

Emilie Carlson Bostrøm 17 år

17 år, Emilie Carlson Bostrøm, Drammen. Gratulerer med dagen som var 28. juni, utrolig at 17 år er gått. Håper du hadde en fin dag og får en fin...

Bryllup feires

Lene Turøy og Steffen Strande gifter seg i Fjell kirke lørdag 1. juli kl.14.15. Familien gratulerer.

Mari Gjerald 9 år

29. juni fylte Mari Gjerald 9 år. Gratulerer så mye! Klem fra mamma, pappa, Anna og Irene.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten