fanaposten.no

Magiske opplevelser på rekke og rad

I sin sesong nummer 69 i rekken kan landets eldste og største cirkus ønske publikum velkommen til en egen verden av glede, mystikk og magi.

Nyheter · Publisert 13:08, 8 jul 2017

Cirkus Arnardo har entret Hordaland, og hadde fylkespremiere i Knarvik sist torsdag. Denne uken har cirkuset vært på Slettebakken, og i helgen skal akrobater og klovner videre for å glede barn og voksne i Åsane.

– Vi ser det jo hver dag: Små og store som kommer gjennom vårt inngangsparti med det helt spesielle blikket. Et blikk av spenning og forventning. Et blikk som i all tydelighet forteller at en har lagt noe igjen utenfor. Hverdagen, sier cirkusdirektør Arild Arnardo i en pressemelding.

Han ser det også på sitt publikum etter et par timer når alle skal hjem til sitt.

– Vi ser at blikkene forteller at de er fornøyd. De forteller ivrig til vennene sine om det de har sett, selv om vennene så akkurat det samme. For cirkus er noe en deler med andre. Ikke bare med venner en kom sammen med, men også med alle de andre som sitter i teltet. Ja, også med artistene.

Cirkus Arnardo entrer i år manesjen med en helt ny forestillling der ingen publikumsdeltakere sitter mer enn ti meter fra cirkusringen.

– Vi har et variert show med talentfulle artister og ansatte fra 15 ulike nasjoner. Publikum får blant annet se livlig akrobatikk i klassisk stil, vågale trapesartister, dristige luftakrobater samt musikalsk klovneunderholdning, firster cirkuset.

Forestillingen varer i to timer, med en kort pause midt i.

– Vi står absolutt inne for årets forestilling. Den er både nyskapende og klassisk, og den engasjerer og skaper de blikkene vi elsker å se hos vårt publikum. Når vi ser smilende blikk forlate vårt cirkus, ja da er det selve livet som smiler til oss, sier Arild Arnardo i pressemeldingen.

Kunne ikke betale, ødela taksameter

Den kvinnelige taxi-kunden ble politianmeldt.

Slipper operasjon

Bakspiller Marthe Heggøy håper å være tilbake på banen til jul.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten