fanaposten.no

Fana mannskor ble i fjor hedret med kulturpris.

I fjor vant disse herrene. Hvem bør vinne i år?

I fjor fikk Fana mannskor den prestisjetunge kulturprisen. Nå søker kulturkontoret gode kandidater.

Nyheter · Publisert 10:50, 12 okt 2017

Om en uke starter årets kulturdager i Fana og Ytrebygda. Et fast innslag under kulturdagene er utdeling av kulturprisen. I fjor var det Fana mannskor som fikk prisen, og tidligere har personer som Stig Hammersland, Veslemøy Fluge Berg, Alf Rongved og Oddvar Skre mottatt den prestisjetunge prisen.

Kulturkontoret søker nå etter flere kandidater til Kulturprisen 2017.

– Kjenner du til noen som du mener fortjener ekstra oppmerksomhet for sitt utrettelige arbeid for det lokale kulturlivet i Fana og Ytrebygda, så kan du fremme vedkommendes kandidatur til Kulturprisen 2017 ved å sende en epost til oss, sier Eirik J. Matthiesen ved Fana og Ytrebygda Kulturkontor.

Forslag med begrunnelse kan sendes til fana-ytrebygda.kulturkontor@bergen.kommune.no. De må være innsendt innen 18. oktober.

Kulturprisen deles ut til lag, foreninger eller enkeltpersoner som med sitt engasjement har utgjort en forskjell i kulturlivet i Fana og Ytrebygda.

Vinneren av prisen får, i tillegg til heder og ære, et kunstverk malt av Torild Inger Børretzen og en pengesum til en samlet verdi av kr 20 000,-. Prisen deles ut under åpning av kulturdagene i Fana kulturhus 22. oktober.

– Dropp Farmen, opplev jungelen

– Musikk vekker følelser hos alle mennesker, og målet med mandagens konsert er å vekke følelser, sier Eirik Søfteland og Tone Lonar, som inviterer...

- Denne bensinstasjonen er flaggskipet vårt

Shell-stasjonen i Laguneparken nyåpner mandag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten